Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendeléseknél | VIP személyes átvétel akár már a mai napon Budapesten

Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 599 1020

RÓLUNK

KÜLDETÉSÜNK

Önmagunk elfogadása egy hosszú folyamat. Főleg, hogy testünk is folyamatos változásban van, már csak korunk előrehaladtával is. Főleg azok a nők, akik már életet adtak gyermeküknek tudják, hogy milyen hihetetlen átalakuláson képes átesni a testünk. Amikor felismerjük, hogy - persze bizonyos genetikai korlátok között -, de szinte bármit ki tudunk hozni testünkből, ez rengeteg új kaput nyit meg előttünk, hiszen az életmódunkba, a táplálkozásunkba és a testmozgásunkba belefektetett energia hihetetlen megtérüléssel dolgozik. Olyanok lehetünk, amilyenek szeretnénk lenni! A testünk meghálálja azt, ahogy bánunk vele. Emellett, ami elengedhetetlen, az a lelki egyensúlyunk, és az, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. Ha képesek vagyunk önmagunk felé szeretettel, törődéssel és elfogadással lenni, akkor a környezetünkkel is ugyanígy leszünk.

Egy dolog számít igazán: minden nap legyen egy célunk, akárcsak a legapróbb lépések, amiket meg tudunk tenni.

Ezek az apró lépések fognak elvezetni ahhoz a vágyott célhoz, amit, ha elérünk, igazán büszkénk lehetünk magunkra. És Így alakul ki az önbizalom, a célkitűzés, a belefektetett munka, a teljesítés és a visszacsatolás. A sportolás is akkor fog igazán menni, ha van célunk, ha van motivációnk, és ha egészséges önképpel tudjuk saját határainkat felállítani.

RÓLUNK

Üdvözlünk a ZOYA világában, ahol nem csupán ruhákat kínálunk, hanem egy üzenetet és egy küldetést is magunkban hordozunk.
A ZOYA egy magyar prémium női fitness ruházat márka, amelynek célja, hogy az összes nő számára elérhetővé tegye a mindennapi önbizalmat és motivációt.

Egy ZOYA ruha nem csupán kötelező alapdarab a szekrényben, hanem egyfajta társ a hétköznapi kihívásokhoz.
Hiszünk abban, hogy mi nők összetartással és egymás támogatásával óriási dolgokra vagyunk képesek.

Viseld ZOYA ruhádat magabiztosan, hiszen minden darabunkkal azt üzenjük, hogy gyönyörűek vagyunk és megérdemeljük a legjobbat!

Csatlakozz hozzánk, a ZOYA világához és fedezd fel a nőiesség és az erő egyedülálló harmóniáját!